[Tillbaka till nyare nyheter]

2010-12-19
Så var årets sista utställning avklarad. I lördags var vi på Stockholms Hundmässa som den numera heter. Kenzo slutade som BH-3 med R-CACIB, Ambrose reserv i championklass med CK och Justin 3:a av 15 hundar i juniorklass med HP. Kenzos son Mac Bells Hot As Blue Blazes blev BH-4 med CERT. Grattis Birgitta till Silvers tredje CERT. Fornix Jonna blev 2:a i juniorklass tikar med CK även den med 15 deltagande hundar och i samma klass blev Fornix Jolina 4:a. Mac Bells Hop Skip And Jump blev 3:a i unghundsklass tikar med CK och därmed var det upplagt för en fin avelsgrupp på Kenzo. Resultatet blev strålande med både BIR och BIS-R. Tack till alla inblandade handlers och hundar, det blev ett minnevärt avslut på 2010 med en placering i stora ringen på stora Stockholm. Bild på avelsgruppen finns [Här].

2010-11-27
Förra helgen var vi i Axvall på utställning och bäst för dagen gick Kenzo som slutade BH-3. Justin var tvåa i sin klass med CK och Ambrose trea i championklass med CK. Kenzos dotter Fornix Jonna blev BT-3 samt BIR & BIS junior. Två små söner till Kenzo fanns också där och gick i valpklass 6-9 månader. Delaklin's U R Mr Goodlooking blev tvåa och Delaklin's U R The Winner Ofthepack trea båda med HP i en klass med sju valpar.
BIR för dagen blev vackra Märta-Louise, Twyborn Grey Garden.
Stort grattis till alla inblandade till fina resultat.

2010-11-06
I fredags var vi till Växjö INT och ställde både whippar och pek med strålande resultat. Justin blev 2:a i juniorklass med CK, Ambrose 4:a i campionklass, Kenzo vann championklassen och blev bästa hane med CACIB och slutligen BIM. Bertil vann öppenklassen med CK och blev både BH-1 med CERT CACIB och därmed svensk utställningschampion. Slutligen blev han även BIR. Med detta kan vi sammanfatta året med att både Kenzo (SE UCH, NO UCH) Ambrose (SE UCH) och Bertil (SE UCH) har vunnit sina championat under året. Förutom att dessa killar har varit helt fantastiska i ringen så är våra hundar de bästa livskamrater man kan önska och ett stort varmt tack till deras uppfödare för att vi har fått äran att köpa dem.

2010-10-31
Igår var vi i Vingåker på Whippetklubbens inofficiella utställning som dömdes av Annika Jansson (Hot Isle). Kenzo vann en tuff championklass med 7 deltagande hundar och blev slutligen bästa hane och BIM. Justin vann juniorklassen och hade bröderna Fornix Jesper samt Fornix Jozo som 2:a och 3:a efter sig i en klass med 6 deltagande hundar. I finalerna blev Justin BIM junior mot syrran Fornix Jonna. Stort grattis till uppfödare Anna-Karin samt ägare till de jättefina resultaten på juniorsyskonen. I unghundsklass var Mac Bells Hot As Blue Blazes anmäld och blev 2:a i klassen med UK och slutligen BH-R. Ett jättegrattis till Birgitta samt uppfödare Helené. I avelsklass gick vi in med Kenzo och avkommorna Mac Bells Hot As Blue Blazes, Fornix Jesper, Fornix Jonna och våran Justin och i konkurrens mot 4 andra grupper blev vi BIS avel. Tack till alla ägare för att ni gjorde det möjligt. Valparna dömdes av Inger Carlsson (Klenod's) och i den yngre valpklassen fanns Delaklin's U R Mr Goodlooking med som i en enorm klass inte blev placerad men fick ändå med sig en HP rosett. Grattis Lena och uppfödare Marianne.

2010-10-18
Vi har fått glädjande nyheter från Danmark där Tannis Bay Carlo Ponti blev BH-2 med CERT på myndeklubbens utställning i Aars i lördags. På samma utställning blev kullsystern Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow 2:a i unghundsklass och BT-4 och brodern Tannis Bay Desire under The Elms fick Exc och 3:a i öppenklass. Alla tre kommer från kombinationen Ch Twyborn Big Ben x Spyanfly Sophia Loren. Ett jättegrattis till ägare och uppfödare.
Själv var vi i Vallentuna på Vinthundsklubbens utställning där Justin vann juniorklassen med HP och blev BIM-junior slagen av sin syster Fornix Jonna som även blev BIS-3 junior. Kenzo blev 2:a i championklass med CK och BH-4. På utställningen var också Courtborne Posseidon (Ch Twyborn Big Ben x Seregon Arwen) i babyklass. Han vann sinn klass med HP och blev BIM-baby. Grattis även där till ägare och uppfödare.

2010-09-26
Hittade bilder på BIS vinnande avesgrupp från Eskilstuna [Här] och från Norrköping [Här] på hundsport på nätet.
Vi har även uppdaterat Kenzo, Ambrose och justins resultatsidor.

2010-09-25
Idag var vi i Köping på Svenska Whippetklubbens special. Över 170 hundar var anmälda. Justin vann juniorklassen med CK och blev BIS-junior. Ambrose blev 4:a i championklassen och slutligen även 4:a i BH. Kenzo vann championklassen och blev slutligen BIS. Kenzo hade även en avelsgrupp bestående av Mac Bells Hot As Blue Blazes, Mac Bells Hop Skip And Jump, Fornix Justin samt Fornix Jonna som även den blev BIS. Fornix Jonna blev 2:a i juniorklass med CK. I babyklassen fanns Delaklin's U R Mr Goodlooking som blev 4:a av fjorton anmälda. Helt sanslöst goda resultat från dagen. Grattis till alla inblandade och ett stort tack till ägarna till Kenzos avkommor som stannade kvar till finalerna så att vi kunde gå in med avelsgrupp.

2010-09-23
Vi fick en bild på Tannis Bay Carlo Ponti från Vibeke lite tidigare i höst som vi gärna vill visa. Den finns [Här]
Samtidigt vill vi även visa en bild av Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow från Norrköping när VIbeke var upp i augusti, den bilden finns  [Här]
Det finns även ett par nya bilder på Kenzo på hans sida.

2010-09-22
Förra helgen var vi till Laröd/Sofiero och ställde ut. Lördagen utställning dömdes av  Niclas Eriksson där Justin vann juniorklassen med CK och blev slutligen BIM junior slagen av sin söta syster Fornix Jonna. Bild finns [Här]
Kenzo vann championklassen och slutade som BH och BIM. Bild på BIR-BIM finns [Här]
Söndagen vann Justin åter igen juniorklassen med CK och Kenzo blev 2:a i championklass med CK.

2010-09-06
Åter igen hade vi en fantastisk helg, denna gång i Högbo bruk där Elisabet Janzon dömde Whippet. Justin vann juniorklassen med CK och blev slutligen BH-2 med CERT endast slagen av pappa Kenzo som tog CACIB och blev BIR. BIR-BIM bild har vi fått låna av Katja Hedengren och återfinns [Här]. Samtidigt i Norge blev Kenzos dotter Courtborne Hera både BIR, BIG och BIS-valp. Rasen och gruppen dömdes av Henrik Johansson Knl Henrikville. 

2010-08-29
Det kom ett SMS från Norge med glädjande besked att Courtborne Hera blev BIR & BIG-2 valp igår.
Idag gick det ändå bättre då hon blev BIR & BIG valp och kullbrodern Courtborne Appollon BIM valp på Trondheims hundfestival. Valparna är efter SE & NO UCH Twyborn big ben - Seregon Arwen.
Uppdaterar med bilder så snart de kommer. Stort grattis till ägare och uppfödare.

2010-08-25
Bilder från helgens utställningar finns [Här]

2010-08-24
Vi fick en bild från Birgitta Thörnqvist på uppfödargruppen i lördags. Kenzo saknas på bilden men alla avkommorna finns med och det är två kombinationer. Se den [Här]

2010-08-23
Vi har varit på utställning nu i helgen med fantastiska resultat. I lördags var vi i Eskilstuna internationella där Justin blev BH-2 med CERT, hans syster Fornix Jonna BT-3 med CERT och brodern Fornix Jozo var 2:a i klassen med CK. De har inte fyllt tio månader än. Ambrose var trea i Championklass med CK. Kenzo var inte anmäld inviduellt men hade avelsklass och blev både BIR & BIS med avkommorna Justin, Jonna, Jozo samt Diva (Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow).
På söndagen var det dags för Norrköping nationella och än en gång blev Justin BH-2 med CERT, Emma höll i kopplet och han blev endast slagen av pappa Kenzo som blev BIM.
BIR med CERT blev Fornix Jonna som även placerade sig som reserv i gruppen.
Än en gång hade Kenzo även en avelsgrupp som blev både BIR & BIS tredje gången på raken. Denna gång var det Justin, Jonna, Diva samt Bella (Mac Bells Hop Skip And Jump) som ingick i gruppen. Ett stort tack till alla ni som stannade till finalerna båda dagarna och gjorde detta möjligt. Bilder kommer så snart som möjligt.

2010-08-17
Emma och jag drog till Oslo i fredags eftermiddags och kan efter två dagar på Oslo Double numera även titulera Kenzo norsk champion. Bertil var även med och fick CK båda dagarna.

2010-08-12
Bild på Ambrose [Här] och Justin [Här] från Svenstavik

2010-08-11
I helgen var vi i Svenstavik på tre dagars utställning med superresultat. SW på fradagen blev Kenzo BH-2 och Justin BH-R och BIM junior. På kördagen var det SvVK och Ambrose blev BH-3 med CERT och Championat. Justin blev BIS-par tillsammans med Fornix Jonna. På söndagen blev Kenzo BH-4 på SKK internationella utställning. Några nya bilder på [Ambrose] finns på hans sida och alla helgens utställningsresultat finns på hundarnas sidor.

2010-08-11
I helgen var vi i Svenstavik på tre dagars utställning med superresultat. SW på fradagen blev Kenzo BH-2 och Justin BH-R och BIM junior. På kördagen var det SvVK och Ambrose blev BH-3 med CERT och Championat. Justin blev BIS-par tillsammans med Fornix Jonna. På söndagen blev Kenzo BH-4 på SKK internationella utställning. Några nya bilder på Ambrose finns på hans sida och alla helgens utställningsresultat finns på hundarnas sidor.

2010-08-03
Nya fantastiska resultat. På SW riksutställning i Vilsta blev Justin BH-R endast 9 månader och en dag gammal. På samma utställning vann han BIS-par tillsammans med sin syster Fornix Jonna. Slutligen vann han tävlingen vackraste huvud. Ett par dagar senare var vi på Skokloster Summer Show och Kenzo blev BIR och BIS-avelsgrupp.

2010-07-24
Justin gick för sista gången i valpklass idag i Köping och plockade ännu ett valp-BIR. Nästa gång blir det i juniorklass för lillen. På samma utställning knep Kenzos son Mac Bells Hot As Blue Blazes sitt andra CERT och blev BH-3. Grattis ägare Birgitta och uppfödare Helene.

2010-07-22
Uppdaterat utställningsresultat från både Borås och Tvååker på Kenzo, Justin och Ambrose

2010-06-27
Ny bild på Justin på hans sida

2010-06-20
Vi har fått bilder från Danmark på Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow. Se dem [Här]

2010-06-15
Vilken fantastisk helg vi har haft i Tånga Hed. Efter förra helgens.... Läs mer [Här]

2010-06-08
Vi har fått rapport från Finland att Kenzos son Norppa (Pipsqueak Rippling Water) blev BIS valp i lördags. Ett stort grattis till hans ägare Katja och till uppfödare Tuija från oss.

2010-06-07
En helt fantastisk helg i utställningsringen. Läs mer [Här]

2010-06-02
Vi har fått lite bilder från Åsa Lindholm tagna i Österbybruk. Se dem [Här]
Tack Åsa för bilderna!

2010-05-30
Idag var vi på SKK Int i Österbybruk och Kenzo slutade som BIR med CERT, CACIB och championat. I Danmark gick barnen efter Kenzo också bra där Tannis Bay Desire Under The Elms blev BH-3 med CERT och Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow blev BT-2.

2010-05-25
Vi har fått rapport från Finland nu när valparna är tre veckor och de har fortfarande en hane kvar till salu, vid intresse kontakta kennel Courtborne [Här]

2010-05-20 (2)
I söndags föddes det 5+3 valpar på kennel Delaklin's. Mer info kommer snart.

2010-05-20
Nu i helgen var vi i Höör på SvVK utställning och det blev en repris från helhen innan. Kenzo ble BH-4 och Justin BIM-valp. Kenzos dotter Jonna blev BIR och BIS-3 valp. Valparnas mamma Per-Mobile Xantippa var också med och blev BIR med CERT och championat. Grattis Anna-Karin.

2010-05-10
I helgen var vi och ställde ut Larv med bra resultat. Justin blev BIM-valp endast slagen av sin syster Fornix Jonna som även blev BIS-valp. Kenzo slutade som BH-4. Med på utställningen var även valparnas mamma Per-Mobile Xantippa som slutade som BT-2.

2010-05-06
I tisdags föddes Kenzo och Arwens valpar på kennel Courtborne. 6+2 vackra valpar blev det. En bild på de små finns [Här] och länk till kennel Courtborne finns på länksidan.

2010-04-22
Fornix Jesper och hans ägare Tommy stannade till i Karlskoga idag en kortis och jag passade på att ta ett par bilder på honom som finns att se [Här]

2010-04-17
Några nya bilder på Justin på hans bildsida och ett par på Kenzo hans bildsida

2010-04-14
Ny länk på länksidan till Mac Bells Here Today And Tomorrow som har flyttat till Viktoria och kompisen Diezel i Umeå, vi önskar dem riktigt stort lycka till.

2010-04-06
Både Kenzo, Ambrose] och Justin har fått sina egna fan-sidor på Facebook. Kolla på deras sidor här på oinonen.se för länkar.

2010-04-05
Riktigt strålande resultat på både Ambrose BIM CERT och CACIB och Kenzo BH-2 och R-Cacib på Stockholm INT i söndags.

2010-04-05
Roliga nyheter från Whippetklubbens utställning i Vilsta i lördags. Kenzos son Mac Bells Hot As Blue Blazes vann juniorklassen med CK och placerade sig BH-3. Valparna från Fornix är nu strax över 5 månader och BIR-baby blev Fornix Jonna, BIM-Baby blev Fornix Jozo. Övriga deltagande var Fornix Justin 3:a med HP och Fornix Jonatan 4:a. 6+6 valpar var med. Bilder finns på Facebook [Här]

2010-04-05
Fick en ny bild på Kenzos son Pipsqueak Rippling Water, Äg Katja Pekkanen som finns att se [här]

2010-03-26
Lite nya bilder på Justin finns på hans sida

2010-03-21
Kenzo BH-R på SKK INT i Malmö. Ett par nya länkar har kommit till på länksidan.

2010-03-01
Vi var på utställning i helgen i Strängnäs. Läs mer om dagen [Här]

2010-02-24
Ny bild på Justin på hans startsida samt nya bilder i hans bildgalleri.

2010-02-23
Vi fick ett mejl från Finland från ägaren till Pipsqueak Rippling Water (Norppa) med en länk till ett bildgalleri på den lille pojken. Se bilderna [Här]

2010-02-21
Lite snöiga vinterbilder från idag finns i Galleriet.

2010-01-19
Uppdaterat med valpnamnen på Pipsqueak på Kenzos sida.

2010-01-13
Bilder och info om alla valpar på
Kennel Fornix. Läs mer [här]

2010-01-10
Vilken fantastisk början på utställningsåret 2010. Kenzo tog full pott på MyDog alla tre dagarna.... Läs mer [Här]

2009-12-16
Nu är det klart vem av valparna hos Fornix som kommer att flytta hem till oss nästa vecka. Läs mer om Fornix Justin på hans sida
Det finns även ett galleri på Fornix hemsida på alla sju valparna på deras 7-veckors dag. Läs mer [här]

2009-12-14
Kenzo är klar som årets debutant på utställning. Nu ser vi fram mot 2010 och ett nytt år.

2009-12-11
Ett nytt bildgalleri från vår semester på Gotland i somras finns i galleriet

2009-12-06
I helgen var vi och tittade på Kenzos valpar hos Fornix och kameran fanna givetvis med. Mest hela lördagen gick åt till fotografering på både sovande, lekande , ätande samt stående valpar. Kennel Fornix hemsida är uppdaterad med bilder och ännu fler bilder finns i Galleriet.
Tack Anna-Karin för en jättetrevlig dag.

2009-12-03
Det kom en bild från Fornix på valparna nu när de är 5 veckor och en dag gamla som finns att ser [här]

2009-12-01
Har lite fler bilder på valparna i Finland efter Kenzo och Pipsqueak Little Charmer som man kan se [här]

2009-12-01
Alla hundarnas resultatsidor finns på plats igen. Länksidan är också omgjord.

2009-11-30
Bättre sent än aldrig vill jag passa på att skryta lite om Kenzo's valpar som gjort bra ifrån sig i utställningsringen. Den 15/11 var Mac Bells Here Today And Tomorrow i Mjölby på valputställning och slutade som BIS-valp 4-6 månader. En bild finns att se [här]
Helgen efter var kullbrodern Mac Bells Hot As Blue Blazes på utställning i Eskilstuna och blev även han BIS-valp 4-6 mån. Jag har tyvärr ingen bild på det. Grattis Helené och Birgitta.

2009-11-29
Fick nyss mejl ifrån Finland med besked om att Pipsqueak Little Charmer har nerkommit med 4+1 valpar idag efter Kenzo. Jag har fått ett par bilder ikväll som finns [här]
Så fort fler bilder kommer så kommer jag uppdatera. Grattis Tuija och Taika till valparna.

2009-11-29
Nya bildgallerier, dels på valparna hos Fornix både tre och fyra veckor. Samt ett galleri från Sw utställning i Vingåker den 7:e november. Se dem i Galleriet

2009-11-29
Idag till första advent så är den nya hemsidan klar, eller kanske inte riktigt klar men tillräckligt färdig för att släppas ut i alla fall. Håll ett öga här på nyhetssidan så kommer det mer inom en snar framtid. Förhoppningsvis  kommer det en hel del "nya" bilder i galleriet som inte har blivit postade tidigare. Hoppas ni ska trivas med den nya looken.