[Tillbaka till nyheter 2015]

2014-04-08
Förra helgen var vi i Vilsta på Whippetklubbens utställning med fantastiska resultat. Ymer blev 2:a i valpklass med HP och Kenzo BH-3. Ch Fornix Jonna blev BIS, Twyborn June Rose BT-2 med CERT och Twyborn Isabelle Riviére BT-4. T. June Rose blev tillsammans med sin bror T. Jay Cee även BIS-par. Bilder och fullständiga resultat finns på Whippetklubbens hemsida [Här]

2014-01-02
Samtliga resultat är nu samlade på Swepoints sida som du hittar [Här]

2013-12-30
Ny bild på Ymer på hans sida [Här]

2013-12-08
Slutresultat årets whippet 2013.
-Kenzo årets hane & årets avelshane nr.2
-Ice årets hane nr.6
-Justin årets hane nr.8

2013-10-28
I helgen var det utställning i Vingåker med hela 178 hundar anmälda. Kenzo blev BH-2 och BIS-avelsgrupp och dottern Twyborn Isabelle Riviére BIS totalt. Hanarna dömdes av Nenne Runsten och tikarna av Ales Novak.

2013-10-13
Idag hälsar vi Twyborn Knighthood aka Ymer välkommen till flocken. Ymer kommer som tre av våra andra killar från Michael Vikström knl [Twyborn]. Mer om Ymer finns på hans egna sida [Här].

2013-06-30
Hemma efter en fantastisk helg i Borås. På lördagens whippetspecial blev Kenzo BIS och Ice BH-R. På söndagen var det SKK NAT och Kenzo blev BH-2. Samma helg på söndagen blev Justin BIR & BIG-3 med CACIB. Helgen efter var vi i Ronneby där Kenzo blev BIR & BIG-3 och Ice BH-3 med CACIB, och denna helg var vi Eskilstuna där ICE blev BH-2 med CERT och Svensk utställningschampion.

2013-06-22
Nyheter från Norge. Ch Courtborne Hera (Multi Ch Twyborn Big Ben x Seregon Arwen) blev BIR ocg BIG idag i Oppdal.
Bild från finalringen finns [Här]

2013-06-18
I helgen var det dags igen. Vi åkte till Avesta i söndags på SKK nationella utställning med Kenzo och Ice. Kenzo blev BH-3 och Ice fick R-CERT. Bättre gick det för Kenzos son Twyborn Ice Storm (Multi Ch Twyborn Big Ben - Ch Twyborn Grey Gardens) som blev BH-2 med CERT. Stort grattis till uppfödare Michael och ägare Lena. Nu har syskona Belle, Alfred och Storm samlat på sig 4 CERT tillsammans och de blev 10 månader nu i lördags. Vad ska det bli av dessa tro? Med på resan var också Annette Stone med sin vackra Mossa (Khalibadh Vinterstorm) som tog full pott med CERT, CHAMP och BIM. Grattis till Annette som även har fött upp tiken.

2013-06-11
Förra helgens fantastiska resultat följdes upp även denna helg i Vänersborg. Kenzo blev BH-1 och BIM, Sonen Alfred (T. Innocence) BH-3 med CERT och dottern Belle (T. Isabelle Riviére) BT-2 med CERT. Dömde gjorde vinthundsdomaren Nicklas Eriksson.

2013-06-02
En helt fantastisk helg för våra hundar och  deras avkommor. I Lördags var det utställning i Drammen i Norge och Kenzos vackra dotter Courtborne Hera blev både BIR & BIG. Idag i Norrköping Blev Kenzo själv BIM och Ice BH-4. Hans son Fornix Justin BH-3 med R-CERT, hans döttrar Twyborn Isabelle Riviére BIR med CERT och Ch Fornix Jonna BT-2. Vi var även inne med en avelsgrupp i Norrköping med dessa avkommor toppade med Mac Bells Hop Skip And Jump och blev både BIR & BIS-2. Stort varmt grattis till alla uppfödare och ägare av dessa vackra hundar.

2013-05-27
Helgen bjöd på ännu fler goda nyheter. I Österbybruk blev Twyborn Isabelle Riviére (Multi Ch Twyborn Big Ben x Ch Twyborn Grey Gardens) BT-4 på sin debut som junior. I Lutauen blev Ludwig Victories Dominija juniorvinnare, BIM med CERT och hans syster Lorinda Laurel Dominija juniorvinnare. Båda dessa (Multi Ch Twyborn Big Ben x Ch Hillsida Lullaby Dominja)  Vi är så stolta och önskar varmaste gratulationer till både ägare och uppfödare av dessa vackra ungdomar.

2013-05-26
Förra helgen var vi i Hässleholm och Justin blev BIM och Ice BH-4 med R-CERT. Med på resan var vackra Twyborn Grey Garden som blev BIR & BIG-3. Rasen dömdes av Tina Permo ocg gruppet av Magnus Hagstedt, båda uppfödare. Nu i helgen var vi i Österbybruk och dagens höjdpunkt blev Ice som knep BH-2 med CERT. Justin blev tvåa i Championklass med CK. Under samma helg som Hässleholm vann Pipsqueak Rippling Water sitt sista CERT och är numera finsk utställningschampion. Grattis till ägare och uppfödare.

2013-04-14
Helgen den 30-31 mars var vi på utställning och först ut var pånyttfödda Lilla Stockholm som gick av stapeln på Kistamässan. Ice vann unghundsklassen och blev både BIR och BIG-4 där rasen dömdes av Kenneth Edh och gruppen av Magnus Hagstedt. Dagen efter var det rasspecial i Vilsta Sporthall där Ice åter igen vann unghundsklassen i stor konkurrens och slutade som BIS-unghund. Kenzo blev BH-2 båda för domaren Ofaf Knauber. Backar vi bandet lite till så föddes Kenzo och Dahlias valpar på Kennel [Twyborn] den 27 mars. 2+4 välskapta valpar blev det och som det ser ut nu är samtliga redan bokade. Vi ser fram emot att få följa dessa valpar i framtiden.

2013-04-02
Ett gamalt projekt har aktualiserats, nämligen att sammanställa historiskt material från vinnarlistorna genom åren. Så långt jag kan få fram har listorna oavbrutet räknats även om något åt på 90-talet räknades retroaktivt. När den delen av sidan blir klar kommer det att finnas från 70-talets början fram till 2012. Till dess håll till godo med åren 1982-2012. länken hittar du i menyn eller [Här]

2013-01-26
Vi har haft besök av Kennel Twyborn under veckan och förhoppningsvis blir det spännande resultat av det besöket i slutet av mars. Läs mer om det på
[Kenzo - Kullar] eller hos
[Kennel Twyborn]

2012-12-17
Helgen som var så var det Stockholms Hundmässa och därmed årets sista utställning. Ice gick i juniorklass och gjorde en kopia av Norsk vinnare genom att bli 2:a i juniorklass med CK och snubblande nära juniortiteln. Desto bättre gick det för Kenzo som blev både BIR och BIG-3. Bim blev åter hans dotter Ch Courtborne Hera som precis som Kenzo numera kan titulera sig svensk vinnare 2012. Rasen dömdes av rasspecialisten Agneta Kappers och gruppen av rasspecialisten Björg Foss. Bild från BIR-BIM finns [Här].
I och med att Kenzo blev BIR i Stockholm så gick han även om tiken i tävlan om årets whippet. Detta gör att han har blivit årets debutant 2009, årets hane 2010, årets avelshane 2011 och i år altså årets whippet samt 4:a på årets avelshane. Kennel Twyborn blir årets uppfödare för 5:e året på raken och Ice blir 5:e bästa debutanthane i år. Kenzos dotter Ch Fornix Jonna blir 7:a i årets tik. Kompletta listor hittar du [Här]

2012-12-02
Vi var i Lillestrøm på Norsk vinnare förra helgen med Ice, EXC JKK 2 CK och Kenzo, EXC CHKK 1 CK BH NO V-12 BIR & BIG, Bild från BIG-finalen [Här]  BIM och NO V-12 blev Kenzos vackra dotter [Ch Courtborne Hera] Bild [Här]. Det blev en helt fantastisk helg i Norge med andra ord.

2012-09-30
Uppdaterat på [Kenzo - kullar] med namn på valparna i di sista kullarna.

2012-09-05
Det har varit dåligt med uppdateringar här under sommaren. Vi tar en kort sammanfattning av höjdpunkterna. I början av juni åkte vi till FInska Whippetklubbens special och Kenzo var BIM första dagen på deras open show och dagen efter var han BH-2 med CERT och ny finsk champion. Helgen efter var vi till Vänersborg vilket blev en väldigt blöt upplevelse men Kenzo blev i alla fall BIR och Ice BH-4. Den 1 juli var vi i Borås där Kenzo blev BIM på Whippetklubbens utställning och senare samma månad i Köping blev Kenzo åter igen BIR och även BIG-4. I slutet av juli var det dags för Riksutställningen i Tammsvik där Kenzo blev BIM för Bo Bengtsson. Efter att Kenzo blev BIM i Svenstavik så slog han till med att bli BIS på whippetklubbens special i Ronneby. Dagen efter blev Justin BH-2 bara en plats från championatet. Ice blev BH-4 på samma utställning. Helgen efter åkte vi till Enköping med Ice som blev BH-2 med R-CERT. Helgen efter det var det dags för utställning i Visby. Första dagen blev Kenzo BIM mot sin dotter Fornix Jonna som även blev BIG. Hon vann även sitt kvallificerande CERT och blev SE UCH. Dagen efter var det omvänt och Kenzo blev BIR & BIG. På sommarens sista sommarutställning i Högbo Bruk blev Kenzo BH-2 och ICE BH-4 på lördagen. På söndagen blev Justin BIM med cert och championat. Detta blev Kenzos 7:e avkomma som blev champion. Kort sagt så har vi haft en fantastisk sommar.

2012-04-15
I helgen var det utställning i Sundsvall, vi var inte där men på lördagens utställning blev Kenzos dotter Courtborne Hera BIR för domaren Lotta Brun. Stort grattis till Courtborne för den bedriften.

2012-04-01
Igår var det utställning i Eskilstuna. Inga bra resultat för våra pojkar men desto bättre för några avkommor. Mac Bells Hot As Blue Blazes blev 2:a i öppenklass och fick därmed sitt svenska championat. Bild finns [Här] Fornix Jonna vann en jättestor öppenklass och blev BIS-par tillsammans med Justin. Bild finns [Här] I unghundsklass hanar blev Delaklin's U R Mr Goodlooking 2:a med CK och Ice syster Twyborn Gardenia blev BIM samt BIS-junior.

2012-03-24
Bild på bröderna P-M Jack In The Box (Flyttar till Kristina Jansson, Katrineholm), P-M Jolly Good Fellow (Flyttar till Elisabeth Halvorsen, Norge) och P-M John Doe när de gottar sig i vårsolen hittar du [Här]


2012-03-18
Great news from Norway, Courtborne Hera was BOS with CAC and CACIB Saturday and BB-2 at Sunday. What a weekend.

2012-03-04
Great news from Norway this weekend. Utzon's Edit Piaffe (Ch Twyborn Big Ben x Ch Airescot Primula) were BOB, BOG & BIS puppy Saturday and BOB & BOG-2 puppy Sunday. A photo from the weekend are [Here] A huge congratulation to all concerned.

2012-02-26
Yesterday we were in Köping on SvVK/ö national show with good results. Ice were for the last time in puppy class and became BOS puppy. Justin got EXC in open class. Kenzo won the champion class and became BOB and BIS-3. Finally, we had a progenity group with Kenzo  and his offspring fornix Justin & Jonna and Mac Bells Hot as Blue blazes & Hop Skip And Jump, who were both BOB and BIS. Thanks to all owners of these dogs who remained for the finals and put a silver lining in the day. Some photos from the day [Here].

2012-02-19
We have designed all the dogs pages, have a look [Here]

2012-02-16
We got some photos of puppies at Per-mobile when they are out playing in the snow just 8 weeks old. There may be some awaiable yet. Se the album [Here]
Made some updates at index page with new photo of Kenzo and Ice.

2012-02-15
An new but old album called Bitches in Vilsta 2009. Go to gallery [Here]

2012-02-12
New album in the [Gallery] called
"2012-02-12 Running in the snow".

2012-02-10
Last weekend we were visit Tina & Tommy at Per-Mobile. The puppies were almost 7 weeks old and we were taking photos of them. You can see them [Here] There are still two males and one bitch avaible from this litter. Please contact Tina or Tommy if you are intressted. Link are now avaible at our linkpage [Here]

2012-01-20
Super result both in Sweden and Norway for Kenzo's children last year. In Sweden are Fornix Jonna #2 bitch, Fornix Justin
#3 dog, Courtborne Hera #7 bitch and Mac Bells Hot As Blue Blazes #16 dog. You can read full Swedish list [Here].
In Norway were Courtborne Hera #4 bitch and Courtborne Ares #4 dog. And in Denmark Kenzo's daughter Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow became champion last fall.

2012-01-19
Updated Kenzo's and Justin's litter pages [Here] and [Here]

2012-01-18
Nya bilder på valparna hos Per-Mobile fyra veckor gamla finns [Här]

2012-01-13
Nu i veckan kom det nya bilder på valparna hos Per-Mobile 3 veckor gamla (Fornix Justin x Per-Mobile Unspotted Tigress). Fortfarande hanar kvar till salu. Bilderna hittar du [Här]

2012-01-08
Torsdag fredag var vi i Göteborg på MyDog. Bäst gick det för Kenzo som blev BH-2 på fredagen. På vägen ner fick vi bilder skickade från Per-Mobile på Justin och Signes valpar från det att de var två veckor gamla som finns att se [Här]

2011-12-28
Justins valpar på Per-Mobile har blivit en vecka gamla och vi har fått lite bilder som finns [Här]

2011-11-13
[Ice] har varit på sina första utställningar. Den första var den 30/11 i Köping där han  blev BIR, BIG och BIS-3 valp.
Den andra var idag då vi var till Uppsala läns kennelklubbs mårtenutställning för valpar 4-12 månader. Helt fantastiska resultat då 399 valpar var anmälda och [Ice] blev BIR, BIG och slutligen Best In Show blott 4 månader och tre veckor gammal.

2011-11-07
I helgen var vi i Herning, Danmark på dubbel internationell utställning med [Kenzo]. Efter en fantastisks trevlig utställningshelg kan [Kenzo] nu lägga till Danskt, Nordiskt och Internationellt championat till sina titlar. På samma utställning fanns även [Tannis Bay Calro Ponti] och [Ch Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow] som båda vann sin klass på lördagen. I Sverige var det också utställning och [Fornix Jonna] blev BT-4 med R-CERT. Så nära sitt svenska championat på första försöket.

2011-10-26
Lite nya bilder på Kenzo, justin, Ice och Cajsa. Ta en titt på deras sidor.

2011-10-22
Igår var vi till Norge och tittade på valparna efter Kenzo och Ch Airescot Primula. Ett bildgalleri på valparna finns [Här]

2011-10-18
Idag hade vi besök av Tina med Per-Mobile Unspotted Tigress som hade en dejt med Justin så nu får vi se om det blir smått i mitten av december. Bild på paret finns [Här]

2011-10-15
Fantastiska nyheter nu på morgonen. Vibeke skickade SMS och berättade att Tannis Bay Yesterday Today Tomorrow idag blev BT-2 med CERT och Championat i danmark. Detta blir Divas tredje raka CERT. Stort grattis till Vibeke som är både uppfödare och ägare till Diva.

2011-10-02
Nu i helgen var det officiell utställning i Vingåkers tennishall. Kenzo blev BIM och BIS-avel med avkommorna Fornix Jonna och Jozo samt Mac Bells Hot As Blue Blazes och Hop Skip And Jump. Det blir 7:e gången Kenzo blir BIS-avel på SW, SvVK och SKK. Tack till alla barnen med ägare som stannar kvar och gör det möjligt.

2011-09-29
Nu händer det mycket på sidan efter att det har varit dött länge. Ny bild på Kenzo tagen när vi var på Öland i augusti. Ny bild på Ice 14 veckor gammal. Båda finns på deras respektive sidor.

2011-09-28
Efter att Bozz flyttade från oss i augusti bestämde vi oss för att redan nu ta en ny valp. Passande nog hade Michael valpar efter DK UCH Signum Rufolo och SE UCH Twyborn Lazy och från den kombinationen flyttade en liten vit sötnos vid namn Twyborn Glory Hallelujah hem till oss.

2011-09-27
Nu har vi legat lågt med uppdateringarna sen i somras så det har hänt en del sen sist. Vi får ta det kronologiskt.
Vi var i Norrköping för SW inofficiella utställning som dömdes av Marie eriksson knl Pompecas. Kenzo blev BIM och Fornix Jonna BT-3. BIS blev Per-Mobile Xantippa. Kenzo hade avkommor på plats och blev BIS med sin avelsgrupp. Ett part helger efter det så var det dags för SW inofficiella utställning i Kalmar där Lena Hjalmarsson dömde och där blev Mac Bells Hot As Blue Blazes BIS och halvsystern Fornix Jonna BIM. Kenzo slutade som BH-3 och Justin som BIM-unghund. Kenzo blev BIS-avel än en gång och parklassen vans av Jonna och Justin. Den 22-23 juli gick Riksutställningen av stapeln och döttrarna till Kenzo Fornix Jonna blev BT-2 och Courtborne Hera BT-3 av 88 deltagande tikar och Kenzo blev BIS-avelsgrupp än en gång. Dagen efter var det utställning i Köping och Courtborne Hera fanns på plats och blev BT-3 med R-CERT. Efter det var det dags för Skokloster där Kenzo för andra året på raken blev BIR-avel men tyvärr kunde inte alla stanna till finalen och försvara förra årets BIS-vinst. Courtborne Hera blev inviduellt BIS-junior. Helgen efter den 29-31 juli hade SKK inte utställning i Ransäter och vi var där fredag och söndag. På fredagen blev Kenzo BIM med CACIB och på söndagen blev Kenzo åter igen BIM med CACIB och dottern Jonna BT-3 med R-CERT. Helgen efter det var det dags för Svenstavik och helgen började med SW inofficiella utställning där Justin blev BH-3 och Courtborne Hera BIS. Dagen efter var det SvVK som hade utställning och där blev Kenzo BIR och BIS och dottern Courtbone Hera BT-4. Helgen efter det var vi i Ronneby och första dagen var det SW som hade utställning och Kenzo blev BIM. Dottern Jonna BT-2 och BIS blev Twyborn Grey Gardens. Kenzo tilltänkta fästmö nästa år. Dasgen efter var det utställning på SKK och Kenzo blev BIM igen och dottern Jonna BIR samt BIG-2. Justin blev BH-2 med CERT. Helgen efter det var det Eskilstuna där Kenzo blev BIM, Justin BH-3 och Jonna BT-3. Dagen efter var det Norrköping där Kenzo blev BH-2. Efter det åkte vi till Visby där det var tre dagars utställning. Första dagen blev Kenzo BIM med CACIB. Dag två blev Justin BIR och BIG-2. Tredje dagen blev Kenzo BIR och BIS-2 och dottern Jonna BT-2 och BIS-unghund. Några heler efter det åkte vi till Sofiero där Kenzo blev BIR och dagen efter BIM. Någon helg efter det så åkte vi till Högbo Bruk och där blev Kenzo än en gång BIR samt BIG-4. Sumering av året så här långt ger följande.
Kenzo: 5 BIR 12 BIM samt 8 CACIB (Totalt har Kenzo 12 BIR 21 BIM och 16 CACIB)
Justin har 2 BIR och 6 CERT och 1 CACIB. Jonna har 5 BIR 1 BIM 7 CERT och 1 CACIB. I norge har Courtborne Hera 3 BIR 2 BIM 5 CERT och 1 CACIB och brodern ARES 1 BIR 4 BIM med 5 CERT. i Daisykullen har Hot As Blue Blazes 3 CERT och 1 BIR. I danmark har tre av fyra avkommor tagit tillsammans 5 CERT. Tiisammans har ala avkommor i Sverige, Norge och Danmark tagit 32 CERT, 13 BIR och 8 BIM. Den äldsta av dem är strax över två år gammal.

2011-07-04
Vi fick rapport från Norge att Courtborne Hera (Ch Twyborn Big Ben x Seregon Arwen) blev BIR och BIS på myndeklubbens utställning i Trøndelag i lördags. På samma utställning blev hennes bror Courtborne Ares BIM. Stort grattis till både uppfödare och ägare. Bild från dagen finns [Här]

2011-06-25
Förra helgen var vi i Tånga Hed och på lördagen var det inga större framgångar. Söndagen var bättre då Kenzo blev BiM och hans dotter Jonna (Fornix Jonna) blev BIS och BIS-unghund. Kenzo blev även BIS-avelsgrupp. Denna helg var vi i Norrköping där Kenzo tog sin 6:e BH-1 för året och blev åter igen BIM. Jonna blev BT-3 och BIS-unghund och Silver (Mac Bells Hot As Blue Blazes) blev BIM-unghund. Kenzo blev ännu en gång BIS-avelsgrupp. och Jonna och Justin blev BIS-par. BIS på denna utställning blev Alva (Per-Mobile Xantippa) Justin och Jonnas mamma.

2011-06-05
Igår var vi i Norrköping på utställning som dömdes av Annika Ulltveit-Moe. Alla tre grabbarna fick CK och Justin blev BH-3 med R-CERT och Kenzo blev BIM endast slagen av sin vackra dotter Fornix Jonna. Helt fantastiskt och ett stort grattis till Anna-Karin.

2011-05-29
Åter igen hade vi en fantastisk utställningshelg. Den här gången bar det först iväg till Österbybruk där Uppsala läns kennelklubb höll nationell utställning. Kenzo blev BIR och BIG-3 med Emma som handler. Justin blev 2:a i Ukl med CK och Jonna vann tikarnas Ukl med CK och blev BT-2 med R-CERT. BIM hunden Khalibadh Skogsviol faktiskt kusin till Kenzo. På Söndagen bar det iväg till Vallentuna för STOKK's internationella utställning och Kenzo blev där BIM. Justin vann ukl med CK, Jonna var tvåa i en stor ukl med CK och i samma klass fanns även Mac Bells Hop Skip And Jump som blev fyra med CK och även Fornix Jolina som fick Exc. DÄrmed var det upplagt för en avelsgrupp med dessa avkommor och den blev både BIR och BIS avel. Tack och grattis till alla inblandade. Under hösten har vi utökat flocken med Twyborn GLory Hallelujah och mer info om honom kommer inom kort.


2011-05-16
Nu i helgen var vi i Skåne på utställning med fantastiska resultat. Kenzo BH och BIM. Justin BH-3 med R-CERT och på samma utställning blev Fornix Jonna BT-2 med CERT. Ambrose blev 3:a i championklass med CK Vi är så nöjda med helgen.

2011-04-25
Igår var flera av Kenzo's avkommor på utställning i Forshaga med fantastiska resultat. Bland hanarna var Mac Bells Hot As Blue Blazes med och blev BH-2 och BIM-unghund. Delaklin's U R Mr Goodlooking gjorde debut i juniorklass och blev 2:a med UK och Fornix Jesper blev 2:a i unghundsklass med HP. Bland tikarna blev Mac Bells Hop Skip And Jump både BIS och BIS-unghund och Fornix Jonna blev BT-2. Stort grattis till alla inblandade.

2011-04-04
FÖrra helgen var vi i Strängnäs på utställning och Kenzo blev BH-3 av 44 hanar. Nu i helgen var i Eskilstuna och där  blev Kenzo BH-3 igen och Justin BH-4 och BIM-unghund. 49 deltagande hanar var på plats. Justin blev tillsammans med sin syster BIS-par. Med på utställningen var även Mac Bells Hot As Blue Blazes samt hans syster Mac Bells Hop Skip And Jump båda fick Exc och den senare även CK. Bland Fornix J-barnen var förutom Justin även Jonna, Jozo och Jolina på plats och alla fick Exc. En bra helg för Kenzobarnen.

2011-02-20
Ny bild på Delaklin's U R Mr Goodlooking "Uffe" (Ch Twyborn Big Ben x Delaklin's Rosegarden) 9 månader och 4 dagar gammal. Bilden finns [Här]

2011-02-19
Vi fick fantastiska nyheter från norge idag då Coutborne Ares (Ch Twyborn Big Ben x Seregon Arwen) blev BH och BIM med stort CERT för Nenne Runsten. Ett stort grattis till uppfödare Courtborne och till ägaren Martha. Bild från ett tidigare tillfälle finns [Här]. Detta blir den sjätte certvinnande avkomman efter Kenzo som tillsammans har 12 CERT i tre länder. Samtliga CERT från juniorklass samt unghundsklass. Gissa om vi är stolta över deras framgångar.

2011-02-15
Jag hittade den [Här] fina bilden som Sofia tog på Kenzo och hans vackra barn i stora ringen i Stockholm. Tack Sofia

2011-02-09
Listorna på årets vinstrikaste på utställning finns publicerade på Whippetklubbens hemsida och våra killar har fantastiska resultat från 2010. [Kenzo] blir årets hane samt femte bästa avelshane. [Ambrose] blir 10:a på årets hanlista. [Justin] blir tvåa på årets debutant samt 13:e plats totalt bland hanarna. Det var totalt 101 hanar som placerade sig i BH under 2010. Bland Kenzos övriga barn blev [Mac Bells Hot As Blue Blazes] årets debutanthane samt åtta totalt bland hanarna, [Fornix Jonna] blev trea bland debutanttikarna samt 14:e totalt bland tikarna och det var totalt 124 tikar placerade 2010. Kenzos valpar samlade ihop 8 CERT och två BIR under 2010, samtliga CERT utom ett från juniorklass.

2011-01-25
Vi fick besked om att Courtborne Hera var på utställning nu i helgen med strålande resultat. BIR, BIG och slutligen BIS-4 valp för Arne Foss. Ett stort grattis till Kristin och Jørgen. Vi har även fått en bild på den vackra damen som finns [Här]

2011-01-11
Nu skriver vi 2011 och årets första uppdatering handlar om vår helt fantastiska helg i Göteborg 7-9 januari. På fredagen var det SvVK som anordnade utställning och resultaten blev följande. Justin 2:a i jkl med HP, Ambrose 3:a i Ch-klass med CK och även BH-3. Kenzo blev 2:a i Ch-klass och BH-2 under domaren & rasspecialisten Henrik Härling Kenzos dotter Fornix Jonna vann sin juniorklass och blev BT-R. På lördagen var det Ann Ingram från Irland som dömde och resultatet blev helt fantastiskt då Justin blev BH med CERT och slutligen BIR, Kenzo BH-2 och Ambrose BH-3, en riktig storslam alltså. Jonna blev BT-3 och mamma till Justin & Jonna, Alva (Per-Mobile Xantippa) blev BT-R. Sista dagen dömdes av Leif Ragnar Hjort och där blev Kenzo än en gång BH-2 och Ambrose blev BH-R. Jonna BT-2 och Alva BT-4. Vi är så nöjda med helgen.

Äldre nyheter hittar du [Här]